تفاوت نرخ رفرش و فریم ریت در ویدیو پروژکتور
آگوست 30, 2022قیمت ویدئو پروژکتور و عوامل موثر بر آن
سپتامبر 11, 2022کاربرد و عملکرد کیت هوشمند ویدئو پروژکتور
با پیشرفت تکنولوژی به نسل سوم کیت هوشمند ویدئو پروژکتور ها دسترسی یافته ایم. این تکنولوژی تمام ویدئو پروژکتورها را پشتیبانی می کند و شامل قلم هوشمند است که با پرده نمایش، دیوار یا وایت برد ارتباط مستقیم برقرار می کند. این کیت پرتابل بوده و روی تمام سطوح قابل نصب می باشد. کیت هوشمند را به سیستم متصل کرده و نرم افزار کنترل آن را نصب کنید. سپس با اتصال سیستم به ویدئو پروژکتور استوک و نو اسلاید های مورد نظر را به نمایش بگذارید.
عملکرد کیت هوشمند
زمانی که تصویر مورد نظر نمایش داده می شود کیت هوشمند سنسورهای خود را با تصویر تطبیق داده و اجازه می دهد قلم دیجیتال تغییرات و دستورات را روی تصویر اعمال کند. قلم هوشمند دارای یک دیود مادون قرمز می باشد اطلاعات را بین قلم و تصویر رد و بدل می کند، به اینگونه که موقعیت قلم به واسطه این دیود به سنسورهای کیت اعلام می شود.
حتی لازم نیست برای کنترل تصویر حتما قلم با صفحه نمایش در تماس باشد، از راه دور نیز می توان با این قلم کنترل موس را به دست گرفت. لیزر این قلم از فاصله 20 متری با سنسورها ارتباط می گیرد. در ضمن تنظیمات کیت هوشمند ویدئو پروژکتور به گونه ای است که بلافاصله پس از نصب به صورت پیشفرض قابلیت کنترل لیزری آن فعال می شود.
عملکرد قلم هوشمند از راه دور وابسته به دریافت یا عدم دریافت امواج مادون قرمز قلم توسط سنسورها می باشد. هنگام کنترل صفحه نمایش در فاصله مناسب نباید جسم خارجی بین قلم و صفحه نمایش باشد. در غیر این صورت اشعه به به سنسورها نمی رسد.
کاربرد کیت هوشمند در ویدئو پروژکتور
در زمینه آموزش استفاده گسترده ای از کیت هوشمند می شود. بسیاری از مدارس و آزمایشگاه ها که مجهز به ویدئو پروژکتور می باشند از این تکنولوژی بهره می برند. پس از وارد شدن کیت هوشمند به حوزه آموزش نرم افزارهایی طراحی شده اند که در در امور تدریس کاربردی بوده و به صورت هوشمند قابل اجرا هستند.
در سمینارهای علمی که ممکن است استفاده از موس کمی وقت گیر باشد، از این دستگاه های هوشمند ساز استفاده می شود. اینگونه بار علمی سمینار و کیفیت به اشتراک گذاری دانش افزایش می یابد.
حتی برای اجرای برخی گیم های مدرن به خصوص برای کودکان این دستگاه های هوشمند ساز بسیار پرکاربرد و جذاب می باشند.
تفاوت کیت هوشمند و برد هوشمند
کیت های هوشمند ساز ویدئو پروژکتور از قابلیت ها و مزایای کمتری نسبت به بردهای هوشمند برخوردار هستند. عوامل هوشمند ساز در کیت ها سنسورها و امواج مادون قرمز می باشند که روی تمام پروژکتورها و صفحه نمایش ها قابل اجرا هستند.
اما برد هوشمند مختص ویدئو پروژکتورهای تعاملی می باشد. این برد خود مجهز به سنسورهای حرکتی بوده و شما با حرکت دست می توانید تغییرات مورد نظر را اعمال کنید. حتی امکان جابجایی و حرکت المان های تصویر نیز فراهم است. ویدئو پروژکتورهای تعاملی قادر به برقراری ارتباط با صفحه نمایش های معمولی نبوده و بردهای هوشمند خود را به همراه دارند. به علاوه فاقد قلم بوده و تنها با حرکت دست واکنش نشان می دهند.
آموزش نصب کیت هوشمند ساز
ابتدا ویدئو پروژکتور و صفحه نمایش را در محل مناسب به گونه ای نصب کنید که قاب آنها کاملا مطابق یکدیگر باشد. مطمئن شوید که تصویر دچار اختلالات ذوزنقه ای یا مشکلات بزرگنمایی نباشد. سپس باید دستگاه هوشمند ساز را نزدیک به ویدئو پروژکتور نصب کنید، توجه کنید که کیت، ویدئو پروژکتور و پرده نمایش باید هماهنگ باشند. در ضمن کیت هوشمند ساز را موازی با دستگاه قرار دهید. گوشه صفحه نمایش نیز محل مناسبی برای نصب کیت می باشد.
نتیجه گیری
به آسانی می توان ویدئو پروژکتورهای معمولی را هوشمند سازی کرد به گونه ای که عملکردی مشابه پروژکتورهای تعاملی داشته باشد. کیت هوشمند ساز ویدئو پروژکتور گوشه صفحه نمایش نصب شده و سنسورهای خود را با تصویر تطبیق می دهد. قلم های هوشمندی که با این کیت همراه هستند با استفاده از امواج مادون قرمز موقعیت قلم را به سنسور ها اعلام می کنند. این قلم ها از فاصله دور نیز کنترل نشانگر ویندوز را به دست می گیرند. هنگام راه اندازی کیت هوشمند توجه کنید که مانعی میان قلم و سنسور نباید باشد.